воскресенье, 15 ноября 2015 г.

Перший тиждень курсів ІКТ


Перший тиждень присвячено вивченню сервісів Web 2.0 для контролю знань учнів  
1. Google Форми

Google Форми - це частина офісного інструментарію Google Drive. Виходячи з того, що у кожного з Вас на блозі є створена власна форма, а саме, реєстраційна картка, то ж розповідати процес створення, редагування та форматування форм немає сенсу. Адже ви цим дуже добре володієте і я впевнена, що застосовуєте тести, створені через Google форми на уроках або відправляєте учням електронною поштою чи додаєте його на свій блог за допомогою спеціального коду.
А як щодо процесу перевірки відповідей на тестові запитання? Особливо, якщо це певний конкурс, осіб так 30 дали відповіді на тест, запитань приблизно 80. Як бути? 
В мене є бажання поділитись з вами способом, як прискорити процес перевірки відповідей наших учнів на будь-який тест. Детальніше про це тут
А тепер і практичне завдання:
1. Вбудувати в Google Форми плагін.
2. Перевірити за допомогою нього будь-який раніше створений Вами тест, яким Ви перевіряли знання учнів з певної теми. 
Якщо такого немає, необхідно створити тест, мінімум на 12 запитань. Примітка!!! Типи варіантів відповідей на запитання повинні бути різними. ("Текст", "Декілька зі списку", "Випадаюче меню", "Зображення"). Обов'язковим є проходження цього тесту певною групою учнів, щоб все ж таки з'ясувати ефективність роботи цього плагіну. 
3. Відкрити мені доступ для перегляду файлу з відповідями.
Можливо цей спосіб був комусь відомий, відпишіться в коментарях про це. Якщо є інші пропозиції з приводу перевірки відповідей, теж пишіть))
Наступне завдання чекайте у четвер!!! Успіхів!

2 комментария:

  1. Тест був уже створений, тому не зовсім відповідає заданим вимогам, проте оцінювання зробила. Досутуп Вам надала

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Знаючи, що кожен з моїх слухачів не один раз створював і використовував в свої роботі тести за допомогою Google Форми, тому в першу чергу я і запропонувала на раніше створеному тесті спробувати новий спосіб оцінки результатів. (п.2 мого завдання) А створювати новий треба тому, хто ще не проводив тестування з учнями у такий спосіб.

      Удалить